Уважаеми клиенти, Поради кампаниите свързани с Черен петък, Коледни и Новогодишни празници е възможно куриерските фирми да забавят доставката на Вашите поръчки заради натовареността си. Извиняваме се предварително за възможните забавяния при направените поръчки.Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Преметни лятото на рамо с чантите BagBag

Преметни лятото на рамо с чантите BagBag

bagbag1
Лятото ни кара да се чувстваме прекрасно, защото е небрежно, леко и весело. Това се отразява/оглежда и в облеклото ни и чантите, които носим. Кога, ако не през юли и август ще окачим през рамо чудесни торби от плат! Предлагаме на вашето внимание чантите - Bag Bag, които са част от 12 o’clock – марката с дрехи и аксесоари, произведени в България.

Това са чанти, тип торбичка, с дълги дръжки за рамо. Ушити са от здрав плат с различен дизайн на снимката, групирани в няколко раздела: aminals, flowers, fun, love, music, symbols, vintage. Ето и няколко довода “за” чантите BagBag:

Защо да изберем торбичка от плат?
За разлика от обемните кожени чанти, които нето тежат над килограм, чантите от плат тежат едва няколко десетки грама. Изследвания потвърждават, че тежката и неудобна чанта може да причини главоболие, изкривяване на гърба, изтръпване на ръката, болки в рамото, врата и гърба. Защо да си го причиняваме? Нека поне през лятото да си починем от класическите тежки дамски чанти.

bagbag2

Красиви и модерни
Те са свежи и уникални като дизайн. И винаги създават настроение за ваканция и свобода.

Удобни
Чантите са подплатени с цветни хастари за още повече настроение. Обезопасени са с цип, за да сте сигурни за съдържанието им точно както носите кожената си дамска чанта.

Картинка по желание
Влюбени сте в една снимка, която сте открили в Инстаграм?  Няма проблем, ще я имате върху вашата торбичка BagBag. Искате да направите незабравим подарък на приятелка? Изберете някоя от нашите чанти!

Пазарувайте лесно!
Можете да си купите чанта както онлайн – от сайта ни, така и на място в магазина

Те могат да се пазаруват както онлайн, така и да се видят на място в магазина ни в кв. “Надежда”, за да направим вашето лято още по-модерно!

С модно вдъхновение,
от екипа на 12 o’Clock

Последни публикации

Sale

Не е налично

Продадено