Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

News

Преметни лятото на рамо с чантите BagBag Posted on 07/07/2015 by 12oclock Лятото ни кара да се чувстваме прекрасно, защото е небрежно, леко и весело. Това се отразява/оглежда и в облеклото ни и чантите, които носим. Кога, ако не през юли и август ще окачим през рамо чудесни торби от...

Преметни лятото на рамо с чантите BagBag

Преметни лятото на рамо с чантите BagBag

bagbag1
Лятото ни кара да се чувстваме прекрасно, защото е небрежно, леко и весело. Това се отразява/оглежда и в облеклото ни и чантите, които носим. Кога, ако не през юли и август ще окачим през рамо чудесни торби от плат! Предлагаме на вашето внимание чантите - Bag Bag, които са част от 12 o’clock – марката с дрехи и аксесоари, произведени в България.

Това са чанти, тип торбичка, с дълги дръжки за рамо. Ушити са от здрав плат с различен дизайн на снимката, групирани в няколко раздела: aminals, flowers, fun, love, music, symbols, vintage. Ето и няколко довода “за” чантите BagBag:

Защо да изберем торбичка от плат?
За разлика от обемните кожени чанти, които нето тежат над килограм, чантите от плат тежат едва няколко десетки грама. Изследвания потвърждават, че тежката и неудобна чанта може да причини главоболие, изкривяване на гърба, изтръпване на ръката, болки в рамото, врата и гърба. Защо да си го причиняваме? Нека поне през лятото да си починем от класическите тежки дамски чанти.

bagbag2

Красиви и модерни
Те са свежи и уникални като дизайн. И винаги създават настроение за ваканция и свобода.

Удобни
Чантите са подплатени с цветни хастари за още повече настроение. Обезопасени са с цип, за да сте сигурни за съдържанието им точно както носите кожената си дамска чанта.

Картинка по желание
Влюбени сте в една снимка, която сте открили в Инстаграм?  Няма проблем, ще я имате върху вашата торбичка BagBag. Искате да направите незабравим подарък на приятелка? Изберете някоя от нашите чанти!

Пазарувайте лесно!
Можете да си купите чанта както онлайн – от сайта ни, така и на място в магазина

Те могат да се пазаруват както онлайн, така и да се видят на място в магазина ни в кв. “Надежда”, за да направим вашето лято още по-модерно!

С модно вдъхновение,
от екипа на 12 o’Clock

Дойде лятото и с него - новата мания Баг Баг! Леки, забавни, непретенциозни и в същото време подчертаващи твоята индивидуалност торбички! Баг Баг - с тях ще се чувстваш удобно навсякъде, а уникалния им дизайн и щампа ще те отличават от останалите! Време е за твоя Баг Баг!

BagBag - Началото

Дойде лятото и с него - новата мания Баг Баг!

Леки, забавни, непретенциозни и в същото време подчертаващи твоята индивидуалност торбички! Баг Баг - с тях ще се чувстваш удобно навсякъде, а уникалния им дизайн и щампа ще те отличават от останалите!

Време е за твоя Баг Баг!

Sale

Не е налично

Продадено