БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50 ЛЕВА!

ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Декларация за защита на личните данни

Защитата на личните Ви данни е важна за нас. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато закупите продукт от нашия магазин, пишете ни чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за неограничен период на нашия сървър в платформата за елестронна търговия Shopify, така че да можем да обработим искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Нашият сайт, както и платформата, на която е базиран Shopify, използва криптографски протокол за връзка клиент-сървър, използван за пренасяне на информация в интернет SSL (Secure Sockets Layer).

Данните, които получаваме от Вас са достъпни само за нас и платформата Shopify, на която е базиран нашия онлайн магазин няма достъп до тях.

Повече за прилагането на GDPR от страна на Shopify може да прочетете на следните линкове (текста е на английски език):

How does the GDPR affect Shopify?

GDPR: What You (And Your Store) Need to Know About This New Data Protection Law

Съхраняване на Вашите данни

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес (ако доставката на продукта е до конкретен адрес) или съответния офис на куриерската фирма, Вашия телефон и имейл адрес.

Ние не съхраняваме номера на дебитни или кредитни карти.

Ние не предоставяме Вашите лични данни на трети лица, с изключение на

– куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката. Работим с Еконт и Рапидо. При подготовката на товарителницата за доставката на продукта, който сте закупили от нас ние предоставяме на куриерската фирма Вашето име, адрес (ако доставката на продукта е до конкретен адрес) или съответния офис на куриерската фирма, както и Вашия телефон.

 счетоводната фирма, с която работим – Бордеро ЕООД. На счетоводната фирма предоставяме фактура за всяка извършена онлайн продажба, като фактурата съдържа Вашето име и адрес или офис, до който е доставен продукта.

При незавършена поръчка изтриваме въведените по нея данни. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) 10-годишен срок.

Бисквитки

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.

Използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.

Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.

Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

Анализ на интернет трафика

Нашият сайт анализира потребителския интернет трафик чрез официалните инструменти, предлагани от Google (Google AdWords и Google Analytics ) и Facebook (Facebook Adds и Facebook Pixel). За да извършваме това си партнираме с две български компании, специализирани в тази дейност: "Публисити" ЕООД, адрес София, ул. "Димчо Дебелянов" №2 ет. 2 и Славяна софт ООД, адрес София 1614, ул. Прибойница 2, вх. Б, ет. 4, ап. 23.

Събраните данни не се прехвърлят в трети страни.

За тази цел използваме „бисквитки“, които ни позволяват да анализираме как потребителите използват нашия сайт. Така получената информация се предава на сървъра на доставчика на техническото решение и се съхранява там.

Можете да предотвратите това, като настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR.

Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на нашия сайт. Ценим личната неприкосновеност на потребителите си, поради което данните, които използваме за анализ на уеб трафика, биват анонимизирани от страна на доставчика на техническото решение. С последния имаме договор за обработка на лични данни.

Данните съхраняваме за период не по-дълъг от 10 години.

Бюлетин

Можете да се абонирате за нашия бюлетин, като попълните формуляра на нашия сайт. За тази цел се нуждаем от Вашия имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.

Можете да се откажете от абонамента си за нашия бюлетин по всяко време. Моля, изпратете отказа си на следния електронен адрес: info@twelveoclock.bg. Веднага ще заличим данните Ви във връзка с изпращането на нашия бюлетин.

Допълнително: всеки бюлетин, който получавате на електронната си поща има линк, с който може веднага да се откажете от получаването на бъдеща рекламна и информативна кореспонденция от нас.

Лоялна програма V.I.P.

Нашата лоялна програма V.I.P. Ви позволява да печелите ваучери и отстъпки при пазаруване от сайта ни. В нея не събираме никаква допълнителна информация от Вас, с изключение на рождената Ви дата, която може да предоставите само при желание от Ваша страна. Целта е да получите допълнителни точки подарък на деня, в който сте родени.

 

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни

Свържете се с нас по един от следните начини:

Туелв Аклок ООД, телефони: +359 877 669 581 и +359 888 826 536, email: info@twelveoclock.bg.

Абонирай се за BagBag Conspiracy

Абонирай се за бюлетина ни BagBag Conspiracy и очаквай приятни изненади!

Sale

Не е налично

Продадено